Adjunkt/lektor til undervisning på Multimediedesign
Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale multimediedesignere? Vil du gøre en forskel for studerende og det lokale erhvervsliv?
UCL søger en adjunkt/lektor til undervisning på vores 2 årige erhvervsakademiuddannelse Multimediedesigner.
Uddannelsen som multimediedesigner fører til en karriere inden for design af brugeroplevelser, medieproduktioner, brugergrænseflader, forretningsforståelse og projektledelse. Efter 2 år kan de studerende designe en gennemtænkt digital brugeroplevelse i tæt samspil med resten af virksomheden. Den studerende kan også vælge at fortsætte på en af professionsbacheloruddannelserne inden for It, marketing og design.
Du kan læse mere om Multimediedesignuddannelsen på www.ucl.dk.
Dine arbejdsopgaver
Dine primære opgaver er at varetage undervisning og vejledning på Multimediedesignuddannelsen. Derudover kommer du til at indgå i forskellige udviklings- og forskningsopgaver. Som underviser skal du kunne facilitere projektorienteret tværfaglig undervisning i fagområderne: digital kommunikation og/eller storytelling, brugeroplevelse og indholdsproduktion. Det er en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af følgende: informationsarkitektur, dataanalyse, lyddesign, Adobe pakken og/eller visuel design.
Vores ønsker til dig
Vi søger en underviser, som brænder for sit fag og arbejdet med de studerendes læring. Du vil indgå i et underviserteam med kompetente kollegaer, hvor I samarbejder om læringsaktiviteter og sikrer rammerne for et godt studiemiljø. Det er ikke så vigtigt, at du har undervisningserfaring, men du skal være god til at arbejde i teams, og vi forventer, at du medvirker til pædagogisk og faglig fornyelse.
Du har en relevant uddannelse inden for hovedområderne kommunikation og digitalt indhold, f.eks. cand.it i webkommunikation, kandidat i interaktionsdesign eller tilsvarende. Hvis du har en bacheloruddannelse, skal du være indstillet på at tage en masteruddannelse.
Om os
Du bliver en del af afdelingen Business og IT med 68 medarbejdere og 1450 studerende fordelt på fjorten uddannelser. Vi tilbyder:
- En stilling, hvor du udvikler dig bredt og arbejder tæt sammen med afdelingens øvrige uddannelser
- En hverdag med stor fleksibilitet og stort ansvar for udvikling af uddannelsen
- Et job, hvor du trækker på og løbende vedligeholder din kontakt med erhvervet
- En varieret arbejdsdag med både undervisnings- og udviklingsopgaver
- Et arbejdsmiljø, hvor vi støtter hinanden, udfordrer hinanden og griner sammen
Ansættelse
Stillingen er en fuldtidsstilling med start 1. august. Dit ansættelsessted vil være i Seebladsgade i Odense.
Du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation samt bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.
Særligt om ansættelse som adjunkt eller lektor
Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
I praksis betyder det, at du følger et kompetenceudviklingsprogram, hvor du i løbet af en 4-årig periode skal løse opgaver inden for såvel undervisning, forskning og udvikling. Kompetenceudviklingsforløbet afsluttes med en skriftlig opgave (lektoranmodning), der danner grundlag for, at du kan overgå til en stilling som lektor.
Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.
Du kan, alternativt, aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3 - 6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt med en afkortet adjunktperiode. UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.
Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af
Ansøgning
Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og øvrige relevante bilag via ucl.dk senest d. 1. juni 2023.
Vi holder to samtalerunder henholdsvis d. 7. juni og d. 12. juni.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Om organisationen
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi udbyder 43 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Vi er en statslig selvejende institution med adresser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Christine Cosmus Pyndt Raun Diederichsen
Uddannelsesleder
+4530432950